Miben tudok segíteni?

Egy esküvőt úgy kell megszervezni, mintha a sajátom lenne, és még annál is jobban. Neked csak a paramétereket kell megadnod és én elkészítem a koreográfiát, forgatókönyvet, költségvetést.

Javaslatokkal fogok előállni, amelyekből Te választasz, elképzelésednek, ízlésednek, pénztárcádnak megfelelően. Majd, ha megvannak a szükséges döntések, elindul az érdemi, szervezési rész.

Ez az én feladatom!

menyasszonyi ruha

Első és talán legfontosabb, megtalálni álmaid menyasszonyi ruháját. Addig nem szabad abbahagyni a ruha keresését, amíg nem érzed azt, hogy igazi menyasszonynak érzed megad. Ha a tükör előtt állsz úgy érezd gyönyörű vagy.  Ha megálmodtad, milyet szeretnél, segítek a felkutatni, ha varratni szeretnéd, segítek varrónő ajánlással. Ne feledkezz meg a koszorúslányokról sem. Az ő szettjük fontos eleme annak, hogy megfelelő hátteret szolgáltassanak az ifjú párnak. És persze a vőlegény megjelenése sem elhanyagolható. Fontos hogy illeszkedjen az összképbe.


esküvői csokor

A csokor alapvető kelléke az esküvői  ceremóniának. Összhangban kell állnia az esküvő összes díszítésével,  és az helyszínnel. Ebben megjelenik a menyasszony egyénisége, az esküvő témája, és a csokordobás hagyományát is felelevenítheted a szertartás után. Ez az elem mindig kellemes , humoros színe a Nagy Napnak. A csokor lehet romantikus, természetes, bohókás, formális vagy formabontó. Körcsokor, hosszúkás, leomló, egyszínű, vagy színes. Megannyi lehetőség. Természetesen kitűnő virágkötőt fogok ajánlani.


esküvői torta

Az esküvői torta az est egyik nagy attrakciója. A házaspár első közös ,-szó szerint közös- tevékenysége, ahogy felvágják a tortát. A tortának illeszkednie kell a témához, a dekorációhoz, a menyasszony és a vőlegény egyéniségéhez. Csakúgy mint a csokor, lehet romantikus, bohókás, jelképes. Méretben, elrendezésben, színekben mindig az egységes harmóniára kell törekedni.Természetesen nem csak a külső a fontos, hanem a csodás ízek is. Megfelelő cukrász kiválasztásában tudok segítséget nyújtani.


esküvői helyszínek és dekoráció

ez az az elem, amelyik leginkább kell, hogy tükrüzze az ifjú pár személyiségét, és az esküvő tematikáját. A dekorációnak el kell varázsolnia a vendégeket. Egy olyan milliőt kell teremteni általa, ahol mindenki úgy érezheti magát, mintha egy másik világba csöppent volna. A szerelmesek világába, az ünneplés világába. Minden elemnek a legnagyobbtól a legapróbbig illeszkednie kell egymáshoz, létrehozva egy káprázatos egységet. Itt indulhat el igazán a kreatív tervezés, és a megfelelő segítség kiválasztása.

.

Fentiekben csupán az esküvő főbb elemeit említettem. Természetesen van még rengeteg kérdés, amiben szintén tudok segítséget nyújtani. Ilyen a vőfély, a fotós, kiválasztása, kocsibérlés, szálláshely keresés a vendégek számára. Ezen kívül minden egyéb, amelyek a megbeszélésünk alkalmával felvetődnek.

Ha úgy érzed, hogy tudok segíteni,  válassz a csomagajánlatok közül!